Werkwijze & tarieven

Vrijblijvend intakegesprek

We maken eerst kennis met elkaar tijdens een gratis intakegesprek van maximaal een uur. Daarin bespreken we wat jij graag anders zou willen, hoe we dat kunnen aanpakken en wat ik daarbij voor je kan betekenen.

Oplossing op maat

Na de intake ontvang je een offerte zodat het duidelijk is hoe we samen gaan werken naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. 

In de basis werk ik met een uurtarief van €75 inclusief 21% btw (exclusief btw voor zzp-ers en bedrijven) en werkafspraken van 3 tot maximaal 4 uur. Een dagdeel is precies genoeg om veel voor elkaar te krijgen, zonder te vermoeid te raken om de juiste beslissingen te nemen.

 Om je een idee te geven heb ik een aantal mogelijkheden en pakketten op een rijtje gezet. Wil jij net wat anders, geen probleem, we zoeken een oplossing die bij jou past!

Kickstart je opruimklus

Wil je jouw huis, administratie of agenda onder handen gaan nemen, maar weet je niet hoe je zal beginnen? Laat je op weg helpen: een goed begin is het halve werk.

Opruimsprintje

Ben je begonnen met opruimen of time management, maar loop je vast? Of wil je een goed begin maken met een klus waar je enorm tegenop ziet? Samen trekken we een sprintje waarna je zelf verder kan.

Orden je kledingkast met een opruimcoach en je wordt er iedere dag blij van.

Leer duurzaam opruimen

Veel mensen denken dat je opruimen zelf moet kunnen. Niets is minder waar! Heb je last van een terugkerend probleem? Die altijd rommelige keukentafel of een té volle agenda. Of het nou om je spullen of je agenda gaat, je kan het leren organiseren.

Maak een nieuwe start

Een ingrijpende verandering in je leven (samenwonen, scheiding, verlies van je baan of een dierbare) kan behoorlijk wat chaos veroorzaken. Zowel in je huis als in je hoofd. Stap voor stap help ik je afscheid nemen van spullen die tot het verleden behoren, zodat er ruimte komt voor de nieuwe fase waaraan je begint.

duurzame interieurstylist

Duurzaam opgeruimd & gestyled

Optimaal ontspannen en genieten van je huis, dat bereik je door een combinatie van ruimte, sfeer, kleuren en spullen die bij jou passen. Samen met de Duurzame Interieurstylist transformeren we een ruimte in jouw huis tot zo’n unieke, persoonlijke plek.  

Iris is een expert op het gebied van duurzaam wonen en stylen. weet alles van ecomaterialen, kent de merken en laat je zien hoe je met indeling kan spelen.

Ervaringen

"Ik weet nu wat ik wil bewaren of wegdoen, en waarom."
Daniël
Wens: een opgeruimde kast in mijn kantoor
"Mijn administratie doen is nu zó veel makkelijker!"
Willeke
Wens: Huis en administratie opruimen voor verhuizing
"A fresh perspective to help you zoom into what really matters in life".
Xiao
Wens: Tidy up belongings before moving house
"Een opruimcoach is écht van meerwaarde, ook als je al een opruimer bent."
Marieke
Wens: spullen uit ouderlijk huis opruimen, plaats maken in de werkkamer.
"Een openbaring voor mij: het Is fijn opgeruimd te hebben en dat spullen nu een plek hebben!"
Bram
Wens: ruimte in huis maken voor een nieuwe begin, samenwonen met vriendin.
"Meer dan alléén opruimen; ik heb een aanpak geleerd die ik weer kan toepassen op andere plekken In huis."
Frederieke
Wens: van de babykamer een peuterkamer maken.

Extra duurzame diensten

Opruimen kan het begin zijn van nog veel meer. Bewustere keuzes maken die gezond zijn jezelf, de natuur en je portemonnaie!

Duurzaam afscheid van je spullen

Geef je spullen en 2e leven. Dat maakt het afscheid nemen ervan vaak ook een stuk makkelijker. Bovendien is het duurzamer en goed voor je portemonnaie. Ik kan je helpen je spullen naar de Kringloop te brengen of via Marktplaats te verkopen. Dat wat echt afval is wordt gescheiden en naar het afvalpunt gebracht.

Verklein je ecologische voetafdruk

Wist je dat spullen op nummer 1 staan van de top 10 milieubelasting van de gemiddelde Nederlandse consument? Door grondig op te ruimen krijg je overzicht op je spullen en inzicht in welke spullen echt belangrijk voor je zijn. Als gevolg zul je minder onnodige aanschaffen doen en beter zorgen voor de spullen die je kiest te houden, die daardoor langer meegaan. Resultaat, je voelt je vrijer, onafhankelijk van spullen. Die maken namelijk - net als geld - niet gelukkig. Wil jij de stap maken naar een duurzamer consumptiepatroon? Ik help je graag met het maken een plan van aanpak voor laagdrempelige aanpassingen die je op de korte termijn kan doen én de stappen die je op langere termijn kan zetten.