Opruimcoaching 1-op-1

Hoe werkt dat, opruimcoaching?

We maken eerst kennis met elkaar tijdens een gratis intakegesprek van 1 uur. Daarin bespreken we wat jij graag anders zou willen, hoe je dat kan bereiken en wat ik voor je kan betekenen.

Aan het einde van de intake doe ik je een voorstel hoe we samen kunnen werken. Je ontvangt per email een offerte, zodat je er rustig over na kan denken.

De pakketten hieronder geven een idee van de mogelijkheden. Wil jij net wat anders? Geen probleem, we zoeken een oplossing die bij jou past.  

In de basis werk ik met opruimsessies van 3 uur, omdat je veel kan bereiken zónder te vermoeid te raken om de juiste beslissingen te nemen. Mijn uurtarief is €75 inclusief 21% btw (exclusief btw voor zzp-ers en bedrijven).

Pakketten

Een goed begin

Je wil jouw huis, administratie of agenda onder handen nemen, maar hebt geen idee hoe je moet beginnen. Samen maken we een plan en zet je de eerste stap: een goed begin is het halve werk.

Opruimsprintje

Ben je begonnen met opruimen, maar loop je vast? Of wil je een begin maken met een klus waar je tegenop ziet? Samen trekken we een sprintje, zodat je het daarna zelf rustig kan afmaken.

Orden je kledingkast met een opruimcoach en je wordt er iedere dag blij van.

Leren ontspullen

Veel mensen denken dat je opruimen zelf moet kunnen. Niets is minder waar! Heb je last van teveel spullen? Die altijd rommelige keukentafel, uitpuilende boekenkast of kelderbox waar je niet aan toe komt. Je kan het leren organiseren.

Maak een nieuwe start

Een ingrijpende verandering in je leven (verhuizing, scheiding, verandering van baan, verlies van een dierbare) kan behoorlijk wat chaos veroorzaken. Zowel in je huis als in je hoofd. Stap voor stap help ik je afscheid nemen van spullen die tot het verleden behoren, zodat er ruimte komt voor de nieuwe fase waaraan je begint.

duurzame interieurstylist

Duurzaam opgeruimd & gestyled

Optimaal ontspannen en genieten van je huis, dat bereik je door een combinatie van ruimte, sfeer, kleuren en spullen die bij jou passen. Samen met Studio Duurzaam Wonen transformeren we een ruimte in jouw huis tot zo’n unieke, persoonlijke plek.  

Iris van Asselt is een expert op het gebied van duurzame interieurstyling. Ze weet alles van ecomaterialen, kent de merken en laat je zien hoe je met indeling kan spelen.

Ervaringen

"Weerstanden zijn welkom bij Marieke en smelten in haar vlotte aanpak (...) Ze is betrokken, verzorgd, attent aandachtig en oplossingsgericht
girl, boy, woman-3288623.jpg
Marlies & Jeroen
Opruimpakket | Wens: ruimte maken in huis en een opruimroutine en structuur vinden die voor beide werkt
"Ik was wat sceptisch maar het was een openbaring: heel fijn om opgeruimd te hebben en dat spullen nu een plek hebben!"
Bram
Opruimpakket | Wens: ruimte in huis maken voor een nieuwe begin, samenwonen met vriendin.
"Dank voor je fantastische coaching en praktische mentale steun. Zonder jouw professionele hulp had ik deze ingewikkelde opruimklus nooit geklaard."
Muriel
Traject op maat | Wens: spullen uit ouderlijk huis opruimen en hulp bij beslissingen over spullen met sentimentele waarde.
"Meer dan alléén opruimen; ik heb een aanpak geleerd die ik weer kan toepassen op andere plekken In huis."
Frederieke
Opruimsprintje | Wens: van de babykamer een peuterkamer maken.
"Het meest waardevolle resultaat is dat ik een beter gevoel gekregen heb voor wat ik wil bewaren en wat ik weg wil doen."
Daniël
Opruimsprintje | Wens: een opgeruimde kast in mijn kantoor
"Mijn administratie doen is nu zó veel makkelijker!"
Willeke
Opruimsprintje | Wens: De administratie opruimen voor verhuizing

Extra duurzame diensten

Opruimen kan het begin zijn van nog veel meer. Bewustere keuzes maken die gezond zijn jezelf, de natuur en je portemonnaie!

Duurzaam afscheid van je spullen

Geef je spullen en 2e leven. Dat maakt het afscheid nemen ervan vaak ook een stuk makkelijker. Bovendien is het duurzamer en goed voor je portemonnaie. Ik kan je helpen je spullen naar de Kringloop te brengen of via Marktplaats te verkopen. Dat wat echt afval is wordt gescheiden en naar het afvalpunt gebracht.

Verklein je ecologische voetafdruk

Wist je dat spullen op nummer 1 staan van de top 10 milieubelasting van de gemiddelde Nederlandse consument? Door grondig op te ruimen krijg je overzicht op je spullen en inzicht in welke spullen echt belangrijk voor je zijn. Als gevolg zul je minder onnodige aanschaffen doen en beter zorgen voor de spullen die je kiest te houden, die daardoor langer meegaan. Resultaat, je voelt je vrijer, onafhankelijk van spullen. Die maken namelijk - net als geld - niet gelukkig. Wil jij de stap maken naar een duurzamer consumptiepatroon? Ik help je graag met het maken een plan van aanpak voor laagdrempelige aanpassingen die je op de korte termijn kan doen én de stappen die je op langere termijn kan zetten.