Cursussen & workshops Ontspullen

Agenda

"Erg inspirerend! Motiverend om wat je al lang van plan was maar niet van de grond krijgt systematisch aan te pakken."

"Er is absoluut iets veranderd in mijn relatie met spullen. Ik heb flinke stappen gemaakt met ontspullen en de resultaten zijn al voelbaar, superfijn!"

Cursus 'Ontspullen, zo breng je rust in huis!'

Wens je al tijden een opgeruimd huis? Kost opruimen je veel tijd, maar is het snel weer een zooitje? Deze cursus zet je in beweging! Samen gaan we aan de slag om ruimte te maken in jouw huis en je spullen de baas te worden. 

Orden je kledingkast met een opruimcoach en je wordt er iedere dag blij van.

Je hebt de cursus ontspullen afgerond en je bent met een nieuwe blik naar je huis en naar je spullen gaan kijken. Je hebt al veel opgeruimd maar ziet ook wat er 'allemaal nog moet'. Daarmee wil je aan de slag, maar komt er niet aan toe.

Wil je rommel de baas worden en meer rust ervaren? Laat je inspireren met tips en lessen om effectiever op te ruimen. Zo houd je mínder spullen en méér tijd over.

Workshop ontspullen

Ben je op zoek naar een inspirerende workshop over ontspullen en duurzamer leven? Ik neem je publiek mee aan de hand van de theorie, praktische voorbeelden en eigen ervaringen. Het is een positief verhaal om te laten zien hoe je hiermee concreet aan de slag kan en wat dat voor zowel jou als onze planeet oplevert.

Toch liever eerst kennismaken of een persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk! Ik sta je graag te woord.