Werkwijze & tarieven

Vrijblijvend intakegesprek

Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek van maximaal 1 uur maken we een eerste werkafspraak en gaan we direct aan de slag! Afhankelijk van jouw wensen en het gestelde doel kunnen we meerdere werkafspraken vooruit plannen (zie ook mijn pakketten) of we bekijken het stap voor stap.

Werkafspraak

Voor een werkafspraak reserveren we een blok van 3 uur. Dat is precies genoeg om veel voor elkaar te krijgen, zonder te vermoeid te raken om de juiste beslissingen te nemen.
 
Het tarief is EUR 60 inclusief 21% BTW per uur. 
 
 

Opruimadvies (Coronaproof)

Wil je je huis, administratie of agenda onder handen gaan nemen, maar weet je niet goed hoe je zal beginnen? Laat je op weg helpen: een goed begin is het halve werk.

Opruimsprintje

Ben je begonnen met opruimen of time management, maar loop je vast? Of wil je een goed begin maken met een opruimklus waar je tegenop ziet? Samen trekken we een sprintje en ontdek je hoe je zelf verder kan.

Pakketten

Orden je kledingkast met een opruimcoach en je wordt er iedere dag blij van.

Leer duurzaam opruimen

Veel mensen denken dat je opruimen zelf moet kunnen. Niets is minder waar! Heb je last van een terugkerend probleem? Die altijd rommelige keukentafel of een té volle agenda.
Of het nou om je spullen of je agenda gaat, je kan het leren organiseren.

Maak een nieuwe start

Een ingrijpende verandering in je leven - een verhuizing, de komst van kinderen, het overlijden van een dierbare - kan behoorlijk wat chaos veroorzaken. Zowel in je huis als in je hoofd. Stap voor stap help ik je afscheid nemen van spullen die tot het verleden behoren, zodat er letterlijk ruimte komt voor de nieuwe fase waaraan je begint. Gun jezelf een frisse start!

Extra duurzame diensten

Geef je spullen een 2e leven. Of laat je opruimacties de start zijn van een duurzamer en bewuster consumptiegedrag. Daarmee verklein je je ecologische voetafdruk en bespaar je geld dat je kan besteden aan dingen die er voor jou echt toe doen.

Duurzaam afscheid van je spullen

Geef je spullen en 2e leven. Dat maakt het afscheid nemen ervan vaak ook een stuk makkelijker. Bovendien is het duurzamer en goed voor je portemonnaie. Ik kan je helpen je spullen naar de Kringloop te brengen of via Marktplaats te verkopen. Dat wat echt afval is wordt gescheiden en naar het afvalpunt gebracht.

Verklein je ecologische voetafdruk

Wist je dat spullen op nummer 1 staan van de top 10 milieubelasting van de gemiddelde Nederlandse consument? Door grondig op te ruimen krijg je overzicht op je spullen en inzicht in welke spullen echt belangrijk voor je zijn. Als gevolg zul je minder onnodige aanschaffen doen en beter zorgen voor de spullen die je kiest te houden, die daardoor langer meegaan. Resultaat, je voelt je vrijer, onafhankelijk van spullen. Die maken namelijk - net als geld - niet gelukkig. Wil jij de stap maken naar een duurzamer consumptiepatroon? Ik help je graag met het maken een plan van aanpak voor laagdrempelige aanpassingen die je op de korte termijn kan doen én de stappen die je op langere termijn kan zetten.

Ervaringen

"Ik weet nu wat ik wil bewaren of wegdoen, en waarom."
Daniël
Wens: een opgeruimde kast in mijn kantoor
"Mijn administratie doen is nu zó veel makkelijker!"
Willeke
Wens: Huis en administratie opruimen voor verhuizing
"A fresh perspective to help you zoom into what really matters in life".
Xiao
Wens: Tidy up belongings before moving house
"Een opruimcoach is écht van meerwaarde, ook als je al een opruimer bent."
Marieke
Wens: spullen uit ouderlijk huis opruimen, plaats maken in de werkkamer.
"Een openbaring voor mij: het Is fijn opgeruimd te hebben en dat spullen nu een plek hebben!"
Bram
Wens: ruimte in huis maken voor een nieuwe begin, samenwonen met vriendin.
"Meer dan alléén opruimen; ik heb een aanpak geleerd die ik weer kan toepassen op andere plekken In huis."
Frederieke
Wens: van de babykamer een peuterkamer maken.