Duurzaam Opgeruimd Community

Minder spullen, meer rust in huis door het jaar heen

Je hebt een cursus of coaching van cursus van Duurzaam Opgeruimd gevolgd en bent met een nieuwe blik naar je huis en je spullen gaan kijken. Je hebt al veel opgeruimd maar ziet ook wat er allemaal nog moet. Daarmee wil je aan de slag blijven, maar de praktijk is weerbarstig. 

Geen zorgen, ik neem je 6 keer per jaar bij de hand. Je weet precies wat je gaat doen en hoe je dat gaat aanpakken. Zo houd je rust in huis door het jaar heen en blijf je je spullen de baas. 

De community als stok achter de deur

Wat kan je verwachten?

Op 6 momenten in het jaar gericht aan de slag met ontspullen
  • Opfris-workshops: 4 x per jaar (ieder kwartaal) een online groepssessie waarmee je in de actiestand komt; je doet een voorbereidende opdracht en een huiswerkopdracht achteraf. De sessies worden geleid door Marieke en vinden plaats op woensdag- of vrijdagochtend live via Zoom.
  • Ontspul-challenges: 2 x per jaar (ieder voor- en najaar) in korte tijd veel meters maken en 1 categorie spullen aanpakken. Aan de hand van een stappenplan ga je zelf aan de slag, halverwege is er een live Q&A met Marieke via Zoom.
Support binnen handbereik via Whatsapp
  • De aanmoediging en inspiratie die uitgaat van de groep blijkt iedere keer weer van grote waarde. Onderling worden ervaringen, tips en vragen gedeeld. Zo motiveer je elkaar op momenten dat het nodig is! 
  • Vanuit mijn vakkennis deel ik suggesties en oplossingen zodat je tussentijds niet vastloopt en met vol goede moed door kan gaan. 

Programma 2023-2024

 • Opfris-workhop winter: vrij 15 dec 9.30-11.00, Hobby(spullen) opruimen
 • Opfris-workhop voorjaar13 maart 9.30-11.00 (onderwerp tbd)
 • Ontspul-challenge 1-30 april: Een kledingkast die bij je past (live Q&A vrij 12 april 9.30-10.30)
 • Opfris-workshop zomer: woe 19 juni 9.30-11.00, Opgeruimd op vakantie
 • Opfris-workshop herfst: vrij 6 sept 9.30-11.00, Zolder opruimen
 • Ontspul-challenge 1-31 oktoberPapieren, van chaos naar orde (live Q&A 12 april 9.30-10.30)

Meedoen: hoe werkt het?

Deelnemen aan alle Opfris-workshops en Ontspul-challenges kan met het voordelige jaarpakket: je ontvangt de uitnodigingen, voorbereiding en bijbehorende opdrachten voor alle activiteiten automatisch je inbox. Komt het een keer niet uit om met een live Zoom call mee te doen dan is het geen probleem om een activiteit over te slaan. 

Het is mogelijk om los deel te nemen aan de activiteiten. Let op dat je je tijdig aanmeldt zodat je mee kan doen in de voorbereiding!!

Deelname & prijzen

Jaarpakket inclusief 4 Opfris-workshops en 2 Ontspul-challenges: €155 incl. 21% btw
Je kan maandelijks instappen. 

Losse deelname aan een workshop of challenge: €38,75 incl 21% btw

Yes, ik wil meedoen!

Binnen 2 werkdagen ontvang je de bevestiging van jouw bestelling en de factuur.

"Marieke brengt structuur aan, ze heeft know-how over opruimen en ze maakt het daarmee lichter. Ook weerstanden zijn welkom bij haar en smelten in haar vlotte aanpak."

girl, boy, woman-3288623.jpg
Marlies en Jeroen
uit Amsterdam

Heb je vragen of twijfels over je deelname?
Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord.