Haal méér uit je leven met mínder spullen

“Life changing” kan het zijn, als je eenmaal hebt ontdekt hoe minimaliseren voor jou werkt. Er is geen formule die zegt hoeveel spullen je nodig hebt om meer rust in je hoofd te krijgen, het is jouw ervaring die telt. Als jij geen last meer hebt van de rommel om je heen, dán kan je ontspannen en tot rust komen thuis. En dat is precies mijn doel: jou helpen vaardiger te worden in opruimen, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die je belangrijk vindt. 

Less is more

Onze spullen vragen tijd en aandacht van ons. Ze moeten gebruikt, gepoetst, gerepareerd en verplaatst worden. Hoe minder spullen je hebt, hoe minder tijd ze je kosten. Maar minimaliseren gaat niet om zo mín mogelijk, het gaat om bewust zijn van wat je werkelijk wilt en nodig hebt voor een gelukkig leven. Dat maakt opruimen vaak ook zo lastig, we moeten steeds keuzes maken. Wil ik dit bewaren, of mag het weg? In dit webinar bespreken we hoe je makkelijker beslissingen kan maken over je spullen.

Opruimen is een vaardigheid, je kan het leren

Herken je dat?: je begint je kledingkast op te ruimen maar voor je het weet ben je ook aan op zolder bezig! Hoe zorg je dat je na twee uur opruimen ook echt een stap verder bent? Er is niet één methode die het beste werkt. Wél zijn er een boel manieren om het effectiever aan te pakken. Opruimen is een vaardigheid, iedereen kan leren om er beter (en sneller) in worden. Dit webinar helpt je ontdekken hoe je opruimen makkelijker maakt voor jezelf.

Wat kan je verwachten?

Het webinar is live en met een groep van max. 10 personen. Geen sales praatjes van mijn kant, juist veel tijd om op jouw persoonlijke vragen in te gaan. Zo halen we er samen het maximale uit en wordt het een hele nuttige en leuke leerervaring! 
 
  • Wat je moet weten over minimaliseren zodat je het op jouw manier kan doen 
  • Met welke voorbereiding je een stuk sneller en effectiever kan opruimen
  • Tips en oplossingen voor typische opruim-valkuilen  
  • Een praktisch werkboek waarmee je in een paar stappen direct zelf kan starten met jouw opruim-doel!
Tip: plan op de dag van het webinar een extra uurtje in om meteen aan de slag te gaan met opruimen. Dan ga je gegarandeerd vol voldoening het weekend in! 

 Ik heb er zin in! Jij ook? Graag tot ziens op vrijdag 25 maart van 9.00 tot 10.00.
 

Na je aanmelding ontvang je een email met de Zoom link. 

Ervaringen van deelnemers

Ik deed een waardevolle ontdekking: ordenen is géén opruimen!
Je hebt me in dit korte tijdsbestek veel handvaten gegeven om aan de slag te gaan. Bedankt voor de leuke en leerzame ochtend.
people, character, faces
Ineke
uit Renkum
Inspirerende en praktische inkijk in het opruimproces
Een mooie eerste stap naar het verkrijgen van overzicht. Handige tips waar ik direct na de sessie mee aan de slag kon gaan.
people, character, faces
Michelle
uit Bussum
Tips & trucs duidelijk uitgelegd!
Marieke luistert goed naar de problematiek waar de deelnemer tegenaan loopt en legt op een eenvoudige en heldere manier uit wat ze kunnen doen om dit op te lossen!
people, character, faces
Marloes
uit Enschede

Wil je meer weten over mijn werk of heb je vragen? 
Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord.