Gratis Webinar

Iedere laatste vrijdag van de maand kan je deelnemen aan dit interactieve webinar. Daarna ga je goed voorbereid en vol energie aan de slag met opruimen!

Haal méér uit je leven met mínder spullen

Stel je eens voor dat opruimen je een stuk minder moeite zou kosten. Wat zou je dan met de tijd en energie kunnen doen die je overhoudt?
Het doel van dit webinar is om jou inzicht te geven in hoe je opruimen makkelijker kan maken voor jezelf. Hoe je meer uit je leven kan halen met minder spullen.

Less is more

Opruimen draait allereerst om spullen wegdoen. Minder spullen betekent minder afleiding, minder zorgen…. én dus ook minder opruimen. Beslissingen maken over het wegdoen van spullen is voor veel mensen erg moeilijk. In dit webinar ga ik je een aantal handvaten geven die je zullen helpen dat makkelijker te maken.  

Zo kom jij een stap dichterbij het  belangrijkste resultaat van opruimen, namelijk de “head space”. Door op te ruimen organiseer je niet alleen je spullen maar ook je gedachten. Je krijgt (weer) meer rust en ruimte in je hoofd. 

Leren opruimen

Opruimen is een vaardigheid, je kan het leren. Dat betekent niet perse dat je het moet doen op een manier die iemand anders voor je heeft bedacht. Zelf ben ik van nature een chaoot, ik wist altijd wel dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Totdat ik ontdekte dat je je niet hoeft te onderwerpen aan de structuur van anderen: je kan een manier vinden die bij jóu past.

Jij kan ook een manier vinden die voor jou werkt en die je kan volhouden. In dit webinar 

Wat kan je verwachten?

Dit is een live en (inter)actief webinar in een besloten setting. Daardoor kan je veilig je vragen stellen en kan ik op individuele voorbeelden en situaties ingaan. Zo halen we samen het maximale uit deze leerervaring! 
 
  • Je denkt na over jouw doel en ideale levensstijl
  • Je leert welke cruciale maar minimale voorbereiding nodig is om effectief op te ruimen
  • Je krijgt tips en oplossingen voor de punten waarop je vastloopt met opruimen
  • Je werkt aan de hand van een werkboek, zodat je na afloop direct kan starten met jouw eigen opruimplan!
Tip: plan op de dag van het webinar een extra uurtje in om met je eerste opruimstap aan de slag te gaan. Dan ga je gegarandeerd vol voldoening het weekend in! 

 Ik heb er zin in! Jij ook? Graag tot ziens op vrijdag 26 augustus van 9.00 tot 10.00.
 

Na je aanmelding ontvang je een email met de Zoom link. 

Ervaringen van deelnemers

Ik deed een waardevolle ontdekking: ordenen is géén opruimen!
Je hebt me in dit korte tijdsbestek veel handvaten gegeven om aan de slag te gaan. Bedankt voor de leuke en leerzame ochtend.
people, character, faces
Ineke
uit Renkum
Inspirerende en praktische inkijk in het opruimproces
Een mooie eerste stap naar het verkrijgen van overzicht. Handige tips waar ik direct na de sessie mee aan de slag kon gaan.
people, character, faces
Michelle
uit Bussum
Tips & trucs duidelijk uitgelegd!
Marieke luistert goed naar de problematiek waar de deelnemer tegenaan loopt en legt op een eenvoudige en heldere manier uit wat ze kunnen doen om dit op te lossen!
people, character, faces
Marloes
uit Enschede

 

Wil je meer weten over mijn werk of heb je vragen? 
Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord.  

Lees ook de blogpost

Zo haal meer uit je leven met minder spullen


Je hebt het druk, maar je hebt óók het gevoel dat je meer uit je leven kan halen. Je hebt allerlei ideeën maar eigenlijk geen tijd, dus waar begin je dan? Ik leg je graag uit hoe opruimen je kan helpen keuzes te maken die bij jou passen. Want met opruimen organiseer je niet alleen je spullen, je organiseert ook je gedachten.